Пловдивско семейство изпрати отворено писмо до кмета на Пловдив, кмета на

...
Пловдивско семейство изпрати отворено писмо до кмета на Пловдив, кмета на
Коментари Харесай

Пловдивско семейство изказа възмущението си от гигантскияОазис 4 в Кючука

Пловдивско семейство изпрати отворено писмо до кмета на Пловдив, кмета на " Южен " и шефа на Оперативна програма " Чистота ", повода е ставащото край " Оазис 4 " в Кючука. Plovdiv24.bg показва и самото писмо:

Повече от година всички ние, жителите на Пловдив, живущи към и в гигантския комплекс " Оазис 4 ", всекидневно минаваме, чудим се, възмущаваме се и, не на последно място, се тормозим както от изгледа, по този начин и от миризмата, насекомите и неизбежното разнасяне на заболявания и болести от самобитно образувалото се градско бунище.

Приложено Ви изпращаме изгледи от бъдещата културна столица на Европа, датите са 17, 18, 19, 20 и 21 септември 2018г. Местоположението на тази " културна забележителност " е тъкмо под прозорците на къщата ни, на адрес ул. " Димитър Талев " №101б, пред комплекс " Оазис 4 ", град Пловдив.

Няколко обстоятелството за въпросното " културно завещание ":

- Огромният куп отпадък не стопира да пораства и става все по-голям.

- Вятърът разнася боклука на стотици метри в близост.

- Въпреки, че правилно си плащаме налозите, като положителни и съзнателни жители на най-стария към момента жив град - Пловдив, модерната културна услуга " Сметосъбиране и сметоизвозване " настойчиво не доближава да нас в нужния размер и качество.

- Машините, които извозват събраното в няколкото казана (очевидно незадоволителни за хилядите жители на " Оазис 4 " ), минават всяка нощ в 04:00 часа, само че в никакъв случай не са събирали купищата отпадъци в близост! Никога не е било осъществявано каквото и да било разчистване на региона от отбивката на ул. " Димитър Талев " до " Оазис 4 ".

- Пред самия комплекс " Оазис 4 " също има голям куп боклуци. Там въобще няма съдове за сметосъбиране! Интересен въпрос е по какъв начин се утвърждават сходни великански планове без съответно планувано в плана място за битовите боклуци.

Вие персонално, господа кметове на бъдещата културна столица на Европа, по какъв начин бихте се почувствали, в случай че това бунище е под Вашите прозорци? Нали и Вие сте жители, като всички нас? Или не сте?

Във връзка с гореописаните безобразия, чакаме незабавното Ви подпомагане за разрешаване на казуса в най-кратки периоди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР